כל המתכונים
כל המתכונים
קרקר שקדים ללא גלוטן בקלי קלות
רובנו מצויים בריחוק חברתי, בימים שלפני חג הפסח. בין שאר המסורות, השקד נפוץ במטעמים ובשימושים רבים בהיותו כשר לפסח לכל העדות. עוגת שקדים, עוגיות מספאן, עוגיות שקדים והפעם – נשנוש בריא, מתאים לכל ימות השנה. ללא גלוטן. כמה טעים ובריא , כך קל להכנה. מתאים לכולם (מעל גיל 5).
המתכון מתאים לתזונה קטוגנית, עשיר בחלבון, ללא פחמימות, ללא גלוטן

- תבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה
- לחמם תנור ל 175 מעלות
- מרכיבים:
- 100 גרם גרעיני דלעת (טבעי)
- 100 גרם שקדים פרוסים
- 3 חלבוני ביצה
- 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
- 1 כפית מלח גס
- אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים בקערה
- לשטח דק ככל שניתן על ניר האפיה
- לאפות 15 דקות. לכבות התנור , להשאיר 10 דקות בתנור המכובה
- להוציא מהתנור ולשבור לגדלים שונים
מתכונים אחרונים
-
עוגת שקדים בזיגוג שוקולד, גם לפסח
23/03/2020
-
קרקר שקדים ללא גלוטן בקלי קלות
29/03/2020
-
חיתוכיות שקדים וקצף
19/09/2019
-
בריאות בקלי קלות – משקה שקדים
05/02/2020
-
עוגיות שקדים בסגנון איטלקי (קומיש)
19/09/2019
-
עוגת שקדים בחושה
03/02/2020
-
עוף ט"ו בשבט, עם שקדים ופירות
19/09/2019