בית>>

בלוג

למה הנשנוש הקטן הזה נחשב "מזון על"
19.06.2021

למה הנשנוש הזה נחשב "מזון על"?  שקדים הם לחלוטין חטיף מדהים. הם מפחיתים כולסטרול רע, מקטינים את הסיכון למחלות לב ויש בהם ברזל, מגנזיום, אשלגן ואבץ ומשפר את אלסטיות של העור.  .לקריאת הכתבה ודקה וחצי של האזנה לסגולות השקד הישראלי- FM103 בלחיצה על הקישור ניתן לקרוא את הכתבה ולהאזין להסבריה של ד"ר מאיה רוזמן    ד"ר מאיה רוזמן מציגה נתונים

קרא עוד >>

ט"ו בשבט תשפ"א
25.01.2021

גולשים משתפים  הגולשת רויטל עמר משתפת אותנו ביופי המרהיב , פריחת שקד הבר 'שקדיה' בגבעת תיתורה מודיעין. תמונות יפהפיות של הטבע במיטבו, מרחיבים את הלב והנפש. בימי הסגר המהודק, ובמגבלות החופש שנגזר עלינו, זאת מחווה ראויה לציון. תודה גדולה לך רויטל .  את התמונות תוכלו לראות בעמוד התמונות והסרטונים. אודות סגולות השקד הישראלי תוכלו לקרא בעמודי האתר השונים. את בריאות

קרא עוד >>

פיתוח ישראלי חדש – זן 'מתן' – שקד גדול וטעים
02.12.2020

'מתן' הזן החדש למשפחת השקד הישראלי – מרכז וולקני משתפים   צוות המחקר והפיתוח של השקד הישראלי חוקרים ומדריכים,  שוקדים  בדרכים מגוונות להשבחת השקד הישראלי הן בזנים חדשים והן בהעלאת איכות הזנים הקיימים. הכירו את הזן החדש – מתן!! מתן מאפשר לחקלאים להנות מיבול גבוה יותר ולצרכנים משקד גדול, טעים ועם רכיבים תזונתיים משופרים. קראו עוד:  הכירו -'מתן' זן שקד

קרא עוד >>