25.01.2020
השקד – מהמזונות עתירי סיבים תזונתיים ודלים בפחמימות. השקד – בין המזונות הבולטים כעתירי סיבים תזונתיים ודלים בפחמימות. הפחתת פחמימות חשובה לשמירה על בריאות מאוזנת, אך אל לנו לשכוח את התרומה החשובה של סיבים תזונתיים. השקדים – שילוב מנצח בהפחתת פחממות והעשרת הסיבים התזונתיים. זאת ועוד, הנסיבים התזונתיים מקנים תחושת שובע מכמות קטנה ומעודדת. ערכים נוספים הקיימים בשקדים – חלבון,
קרא עוד >>25.01.2020
מחקר מלמד שבפיתוח מוצרי מזון חדשים, לשקדים פופולריות מובהקת על פני רכיבים אחרים. כבר 4 שנים ברציפות זוכה למקום ראשון בפופולריות בפיתוח מוצרים חדשים. ב 2019 הושקו באירופה בלבד, לא פחות מ 4500 מוצרים חדשים מכילים שקדים. מומחים בענף מניחים שהסיבה נובעת מעושר בערכים התזונתיים העשירות שמכילים השקדים, שמשתלבים בטבעיות רבה במרכיבי מנות רבים, במגמות שוק מתקדמות וטביעת רגל פחמנית נמוכה
קרא עוד >>20.01.2020
הכי כדאי לאכול שקדים השקד הינו לא רק הפופולרי, גם הבריא ביותר במשפחת האגוזים. שלל מינרלים, ערכים תזונתיים ואמצעי טבעי וקל תרומה מובהקת לשיפור הבריאות. לא בכדי ה FDA האמריקאי הכריז שהשקד טוב ללב לקריאת המאמר יש ללחוץ על התמונה. &nbs
קרא עוד >>קטגוריות
תגיות
מאמרים אחרונים
-
ט"ו בשבט תשפ"א
25/01/2021
-
המדע למען שקדים שלנו
12/11/2020
-
מזון העל שמפחית את הכולסטרול הרע
15/07/2020
-
בתשפ"א – שפע של שקד ישראלי
23/09/2020
-
את השקד הישראלי הקורונה לא תכניע!
29/06/2020
-
השקדים ישדרגו לכם את האימונים
18/01/2020
-
השקד – מלך הרכיבים בפיתוח מוצרים
25/01/2020
-
שלל יתרונות תזונתיים בשקד הישראלי
20/01/2020
-
ראיון ט"ו בשבט עם רינו צרור
03/02/2020
-
שקדים עתירים בסיבים תזונתיים
25/01/2020
-
שקדים – במקום הראשון מבין מזונות העל
30/01/2020