כל המתכונים
כל המתכונים
עוגת שקדים בחושה

תבנית עגולה, 24
לחמם תנור ל-טמפ. 170 מע'
מצרכים
- כוס קמח תופח
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
- חצי כוס שקדים טחונים
- 1/4 כוס שמן
- כפית נס קפה
- כפית גרידת לימון
- 3 ביצים L
- כפית תמצית וניל
- 2 כפיות סוכר וניל
- 1 כוס מי סודה
אופן ההכנה
- נוסיף לקערה את הקמח, שקדים, סוכר, נס קפה וגרידת לימון, ונערבב את הכל ידנית
- כעת בקערה נפרדת נערבב ידנית גם את השמן, ביצים, תמצית וניל, סוכר וניל ונוסיף לקערה הראשונה
- חשוב מאוד! להוסיף כוס מי סודה בהדרגה ולערבב (זה גורם לעוגה להיות אוורירית)
- נחמם תנור ל 170-180 מעלות למשך 30 דקות עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
קרדיט:
מאמרים אחרונים
-
חיתוכיות שקדים וקצף
19/09/2019
-
בריאות בקלי קלות – משקה שקדים
05/02/2020
-
עוגיות שקדים בסגנון איטלקי (קומיש)
19/09/2019
-
עוגת שקדים בחושה
03/02/2020
-
עוף ט"ו בשבט, עם שקדים ופירות
19/09/2019