כל המתכונים

עוגיות שקד ישראלי משני מרכיבים

עוגיות שקד ישראלי משני מרכיבים

כזה דבר עוד לא אפיתם. רק שני מרכיבים והתוצאה מטריפה (טורפים אותם ברגע). קמח שקדים – שקדים טחונים. עדיף לקנות בחנות תבלינים/אגוזים שטוחנים במקום. אפשר להשתמש בשקדים מולבנים או עם קליפה, רק להקפיד שיהיו משקד ישראלי. לטעם, לארומה ולבריאות.

התוצאה עוגיות טבעוניות, מתאים לתזונה קטוגנית, עתירות חלבון , סידן וויטמינים והכי חשוב – טעימות, פריכות. .

אחלה נשנוש.

 

שתף מתכון:
  • תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה או משטח סיליקון
  • לחמם תנור ל 180 מעלות צלסיוס
 
  • מרכיבים:
  • 1 כוס קמח שקדים - שקדים טחונים משקד ישראלי
  • 3 כפיות סירופ מייפל טהור
  • אופן ההכנה:
  • בקערה לערבב את שני המרכיבים. לערבב היטב עד שכל הסירופ מתמזג בשקדים 
  • בידיים מעט רטובות ליצור כדורים קטנים (בגודל פלאפל) ולהניח בתבנית
  • להשטיח את הכדורים עם גב כף ולקשט בחצאי שקדים מולבנים, עם קליפה, גפרורים או שקד ישראלי פרוס
  • לאפות 12-15 דקות. להוציא מהתנור לצינון על רשת. העוגיות נחטפות.

להנאתכן.ם

קרדיט: עוגיות שקדים משני מרכיבים

כל המתכונים