כל המתכונים
כל המתכונים
עוגיות שקד ישראלי משני מרכיבים
עוגיות שקד ישראלי משני מרכיבים
כזה דבר עוד לא אפיתם. רק שני מרכיבים והתוצאה מטריפה (טורפים אותם ברגע). קמח שקדים – שקדים טחונים. עדיף לקנות בחנות תבלינים/אגוזים שטוחנים במקום. אפשר להשתמש בשקדים מולבנים או עם קליפה, רק להקפיד שיהיו משקד ישראלי. לטעם, לארומה ולבריאות.
התוצאה עוגיות טבעוניות, מתאים לתזונה קטוגנית, עתירות חלבון , סידן וויטמינים והכי חשוב – טעימות, פריכות. .
אחלה נשנוש.
- תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה או משטח סיליקון
- לחמם תנור ל 180 מעלות צלסיוס
-
מרכיבים:
- 1 כוס קמח שקדים - שקדים טחונים משקד ישראלי
- 3 כפיות סירופ מייפל טהור
-
אופן ההכנה:
- בקערה לערבב את שני המרכיבים. לערבב היטב עד שכל הסירופ מתמזג בשקדים
- בידיים מעט רטובות ליצור כדורים קטנים (בגודל פלאפל) ולהניח בתבנית
- להשטיח את הכדורים עם גב כף ולקשט בחצאי שקדים מולבנים, עם קליפה, גפרורים או שקד ישראלי פרוס
- לאפות 12-15 דקות. להוציא מהתנור לצינון על רשת. העוגיות נחטפות.
להנאתכן.ם
קרדיט: עוגיות שקדים משני מרכיבים
מתכונים אחרונים
-
עוגיות שקד ישראלי משני מרכיבים
17/11/2020
-
עוגת שקדים בזיגוג שוקולד, גם לפסח
23/03/2020
-
קרקר שקדים ללא גלוטן בקלי קלות
29/03/2020
-
חיתוכיות שקדים וקצף
19/09/2019
-
בריאות בקלי קלות – משקה שקדים
05/02/2020
-
עוגיות שקדים בסגנון איטלקי (קומיש)
19/09/2019
-
עוגת שקדים בחושה
03/02/2020
-
עוף ט"ו בשבט, עם שקדים ופירות
19/09/2019
-
סלט קיץ משובח משקדים וזיתים
03/06/2020