כל המתכונים
כל המתכונים
סלט קיץ משובח משקדים וזיתים
סלט טבעוני פשוט להכנה. אפשר לאכול קר או חמים, או לשלב כחלק משולחן מזטים.
המתכון מתאים גם לתזונה קטוגנית, עשיר בחלבון, ללא פחמימות, ללא גלוטן

- מרכיבים:
- 100 גרם זיתי קלמטה פרוסים
- 200 גרם שקדים פרוסים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח גס
- אופן ההכנה:
- במחבת רחבה לחמם שמן זית
- לפזר את השקדים על השמן ולערבב בעדינות עד שמשחים (להזהר שלא יחכך מדי)
- להוסיף את הזיתים לדקה תוך ערבוב
- להוריד מהכיריים, להעביר לקערת סלט ולפזר מלח גס
מתכונים אחרונים
-
סלט קיץ משובח משקדים וזיתים
03/06/2020
-
קרקר שקדים ללא גלוטן בקלי קלות
29/03/2020
-
עוגת שקדים בזיגוג שוקולד, גם לפסח
23/03/2020
-
חיתוכיות שקדים וקצף
19/09/2019
-
בריאות בקלי קלות – משקה שקדים
05/02/2020
-
עוגיות שקדים בסגנון איטלקי (קומיש)
19/09/2019
-
עוגת שקדים בחושה
03/02/2020
-
עוף ט"ו בשבט, עם שקדים ופירות
19/09/2019