כל המתכונים

סלט קיץ משובח משקדים וזיתים

סלט טבעוני פשוט להכנה. אפשר לאכול קר או חמים, או לשלב כחלק משולחן מזטים.

המתכון מתאים גם לתזונה קטוגנית, עשיר בחלבון, ללא פחמימות, ללא גלוטן

 

שתף מתכון:
 
  • מרכיבים:
  • 100 גרם זיתי קלמטה פרוסים
  • 200 גרם שקדים פרוסים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
 
  • אופן ההכנה:
  • במחבת רחבה לחמם שמן זית
  • לפזר את השקדים על השמן ולערבב בעדינות עד שמשחים (להזהר שלא יחכך מדי)
  • להוסיף את הזיתים לדקה תוך ערבוב
  • להוריד מהכיריים, להעביר לקערת סלט ולפזר מלח גס
   
כל המתכונים