השקד – מלך הרכיבים בפיתוח מוצרים

שתף:

מחקר מלמד שבפיתוח מוצרי מזון חדשים, לשקדים פופולריות מובהקת על פני רכיבים אחרים. כבר 4 שנים ברציפות זוכה למקום ראשון בפופולריות בפיתוח מוצרים חדשים.

ב 2019 הושקו באירופה בלבד, לא פחות מ 4500 מוצרים חדשים מכילים שקדים. מומחים בענף מניחים שהסיבה נובעת מעושר בערכים התזונתיים העשירות שמכילים השקדים, שמשתלבים בטבעיות רבה במרכיבי מנות רבים, במגמות שוק מתקדמות וטביעת רגל פחמנית נמוכה (מקרב מזון ממקור גידולי העץ).מסתבר שאנשים מעוניינים שהמזון יכיל רכיב מוכר, טבעי ואמין.

 

 

קרדיט: Food Ingredients

 

השקד – רכיב פופולרי עולמי

מאמרים נוספים