למה הנשנוש הקטן הזה נחשב "מזון על"
למה הנשנוש הזה נחשב "מזון על"?
שקדים הם לחלוטין חטיף מדהים. הם מפחיתים כולסטרול רע, מקטינים את הסיכון למחלות לב ויש בהם ברזל, מגנזיום, אשלגן ואבץ ומשפר את אלסטיות של העור.
.לקריאת הכתבה ודקה וחצי של האזנה לסגולות השקד הישראלי- FM103
בלחיצה על הקישור ניתן לקרוא את הכתבה ולהאזין להסבריה של ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן מציגה נתונים מחדשים
קרדיט: מעריב, סגנון-לייף סטייל
קטגוריות
תגיות
מאמרים אחרונים
-
מזון העל שמפחית את הכולסטרול הרע
15/07/2020
-
את השקד הישראלי הקורונה לא תכניע!
29/06/2020
-
שקדים – במקום הראשון מבין מזונות העל
30/01/2020
-
הסיבה שאתם חייבים להשרות שקדים לפני אכילתם
14/03/2020
-
השקד – מלך הרכיבים בפיתוח מוצרים
25/01/2020
-
השקדים ישדרגו לכם את האימונים
18/01/2020
-
שלל יתרונות תזונתיים בשקד הישראלי
20/01/2020
-
שקדים עתירים בסיבים תזונתיים
25/01/2020
-
בתשפ"א – שפע של שקד ישראלי
23/09/2020
-
שקדייה – האקדמיה ללשון עברית
08/02/2020
-
למה הנשנוש הקטן הזה נחשב "מזון על"
19/06/2021
מאמרים נוספים
19/06/2021
למה הנשנוש הזה נחשב "מזון על"? שקדים הם לחלוטין חטיף מדהים. הם מפחיתים כולסטרול רע, מקטינים את הסיכון למחלות לב ויש בהם ברזל, מגנזיום, אשלגן ואבץ ומשפר את אלסטיות של העור. .לקריאת הכתבה ודקה וחצי של האזנה לסגולות השקד הישראלי- FM103 בלחיצה על הקישור ניתן לקרוא את הכתבה ולהאזין להסבריה של ד"ר מאיה רוזמן ד"ר מאיה רוזמן מציגה נתונים