המדע למען שקדים שלנו

חוקרי המכון למחקר חקלאי – מרכז וולקני משתפים
צוות המחקר והפיתוח של השקד הישראלי חוקרים ומדריכים, שוקדים בדרכים מגוונות להשבחת השקד הישראלי הן בזנים חדשים והן בהעלאת איכות הזנים הקיימים. אנו, הצרכנים בישראל ברי מזל, ביכולתנו למצוא ולצרוך שקדים איכותיים ובעלי ערכי בריאות גבוהים יותר מכל שקד אחר בעולם. ממש כאן ע"י הבית.
אנו שמחים להנגיש בפני כל את המידע המדעי העכשווי והמעודכן ביותר. המחקר עוסק הן בתכונות בריאות השקד והן ביתרונות השקד הישראלי על פני אחרים. קריאה נעימה ושקדו על הבריאות
המדע למען השקד הישראלי
עוד מידע אודות השקד הישראלי ועובדות בתחום יתרונות השקד ניתן למצוא בעמודי האתר השונים.
'למתעניינים, להלן קישור למחקר המלא 'אפיון תכונות מקדמות בריאות בזני שקד ישראליw ד"ר ציפורה טייטל וד"ר דורון הולנד
אפיון תכונות מקדמות בריאות בזני שקד ישראלי
קטגוריות
תגיות
מאמרים אחרונים
-
את השקד הישראלי הקורונה לא תכניע!
29/06/2020
-
הסיבה שאתם חייבים להשרות שקדים לפני אכילתם
14/03/2020
-
השקד – מלך הרכיבים בפיתוח מוצרים
25/01/2020
-
השקדים ישדרגו לכם את האימונים
18/01/2020
-
שלל יתרונות תזונתיים בשקד הישראלי
20/01/2020
-
שקדים עתירים בסיבים תזונתיים
25/01/2020