כל המתכונים

קרקר שקדים ללא גלוטן בקלי קלות

רובנו מצויים בריחוק חברתי, בימים שלפני חג הפסח. בין שאר המסורות, השקד נפוץ במטעמים ובשימושים רבים בהיותו כשר לפסח לכל העדות. עוגת שקדים, עוגיות מספאן, עוגיות שקדים והפעם – נשנוש בריא, מתאים לכל ימות השנה. ללא גלוטן. כמה טעים ובריא , כך קל להכנה. מתאים לכולם  (מעל גיל 5).  

המתכון מתאים לתזונה קטוגנית, עשיר בחלבון, ללא פחמימות, ללא גלוטן

נשנוש לימי קורונה
שתף מתכון:
  • תבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה
  • לחמם תנור ל 175 מעלות
  • מרכיבים:
  • 100 גרם גרעיני דלעת (טבעי)
  • 100 גרם שקדים פרוסים
  • 3 חלבוני ביצה
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • 1 כפית מלח גס
  • אופן ההכנה:
  • לערבב את כל החומרים בקערה
  • לשטח דק ככל שניתן על ניר האפיה
  •  לאפות 15 דקות. לכבות התנור , להשאיר 10 דקות  בתנור המכובה
  • להוציא מהתנור ולשבור לגדלים שונים
 
כל המתכונים

FEEDBACK

Description

Accessibility Statement