כל המתכונים

קרקרים מקמח שקדים

קרקרים עתירי חלבון וטעם!!

טעימים, קלים להכנה, מלאי בריאות ועושר תזונתי. הפעם המרתי את הקמח בקמח שקדים. התוצאה חטיף עשיר בטעמים. לא מלוח מדי, לא מתוק בכלל, פריך וטעים.

מתאים כליווי לפתיחת ארוחה, כנשנוש ביניים, כבן לוויה לכל היום. וכשנגמר – כל כך קל להכנה.

אפשר לגוון עם המרכיבים על פי הטעם האישי. לזרות שקדים פרוסים, זרעי פרג, שומשום שחור או לבן, רוזמרין קצוץ דק, זרעי דלעת, פלפל, קימל ועוד כיד הדמיון הטובה.

 

 

שתף מתכון:
  • 2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפיה
 
  • לחמם תנור ל 160 מעלות (רצוי בתכנית טורבו)
 
  • מרכיבים:
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 1/4 כוס שבולת שועל
  • 1/2 כוס גרעיני חמניה
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת
  • 1/4 כוס זרעי פשתן
  • 1/2 כוס שומשום
  • 1 כפית מלח
  • 2 כוסות מים
  • 2 כפות שמן זית עדין
 
  • אופן ההכנה:
  • -לערבב את כל החומרים בקערת מעבד מזון
  • -לטחון 2 דקות עד שהופך לעיסה במרקם חומוס
  • -לשטח דק מחצית מהכמות על כל תבנית המרופדת  בנייר אפיה
  • -עם גב הכף להדק בתבנית לעובי אחיד (כ-2 מ"מ)
  • - אופציה: לפזר על פי הטעם: קצח, מלח אטלנטי, פרג וכד'
  • - לאפות 15 דקות. להוציא ולחתוך לגודל הרצוי (אפשר עם גלגלת לחיתוך פיצה)
  • -להחזיר לתנור לייבוש 50 דקות
  • -לצנן מחוץ לתנור ולאחסן בקופסאות אטומות.

להנאתכן.ם

 
כל המתכונים

FEEDBACK

Description

Accessibility Statement