כל המתכונים

עוגה בחושה מרציפנית עם שקד ישראלי

עם השנים ההרגלים משתכללים. עוגת הבית קיבלה טוויסט קטן אך משמעותי  עם תוספת בריאה של שקד ישראלי בשתי תצורות : טחונים ופרוסים. העוגה מקבלת עידון מרציפני ומעשירה את הטעמים.

 

שתף מתכון:

עוגה מרציפנית עם שקד ישראלי

  מתאים ל-2 תבנית אינגליש קייק לחמם תנור ל-180 מע'
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים L
  • 3/4 כוס שמן חמניות או שמן זית ישראלי עדין (לצ'ינו, פיקואל)
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס שקדים טחונים שקד ישראלי
  • 1/4 כוס שקדים פרוסים מולבנים שקד ישראלי
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת ריקוטה
אופן ההכנה:
  1.  בקערת המערבל עם וו גיטרה לערבל במהירות גבוהה סוכר עם הביצים עד להכפלת הכמות
  2. להוריד את המהירות ולהזליף את השמן באיטיות עד שיבלע למסה אחידה.
  3. להוסיף לסירוגין את 2 סוגי הקמחים והגבינה עד שהקמח נמהל בתערובת.
  4. להעביר ל-2 תבניות משומנות עד גובה 3/4 מהתבנית.
  5. לפזר את השקדים מעל באופן אחיד.
  6. לאפות ב-180 מע' 35 דקות. העוגות מוכנות כאשר קיסם שננעץ במרכז העוגות יבש!
    תהנו!
כל המתכונים

FEEDBACK

Description

Accessibility Statement