כל המתכונים

חיתוכיות שקדים וקצף

חיתוכיות שקדים וקצף
שתף מתכון:
תבנית מרובעת 25X25 לחמם תנור ל-טמפ. 170מע'

מצרכים

  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 4 חלבוני ביצה (L)
  • 2 חלמוני ביצה (L)
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קמח רגיל
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • 100 גרם חמאה
  • 3-4 כפות ריבה תות, שזיפים או מה שאוהבים

אופן הכנה

להכנת הבצק

מערבבים במיקסר עם וו הגיטרה 2 חלמונים, חמאה רכה, 1/2 כוס סוכר ו-2 סוגי הקמח,  לבצק אחיד

  • לשטח את הבצק בתבנית (אפשר ביד או עם גב הכף). הבצק צריך לכסות את שטח התבנית ללא שוליים)
  • לרכך את הריבה במיקרו מספר שניות ולמרוח על גבי הבצק
  • לפזר את השקדים על הריבה, באופן אחיד
  • להקציף את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר הנותרת לקצף יציב
  • למרוח את הקצף על גבי השקדים.
  • לאפות בתנור החם כ-35 דקות
  • להוציא את העוגה מהתנור, לצנן ולחתוך לריבועים
  • אפשר (לא חובה) להכניס כל ריבוע לעטרות ניר
כל המתכונים

FEEDBACK

Description

Accessibility Statement