השקד  מזון  על

בית>>

השקד מזון על

השקד - מזון על

השקד הינו פרי הגדל באזורים רבים, ורובו ככולו מזנים מקומיים, פרי טיפוח ומחקר ישראלי. בעלי טעם, גודל ואיכות מעולה.  הזן המוביל בארץ הוא 'אום-אל-פחם' (או 'חסן' ע"ש המטפח). הפרי (זרע) מאופיין כגדול במיוחד, קליפה רכה ובהירה, וטעם עדין ועשיר.

במנה קטנה של שקדים יש מגוון של רכיבים מזינים המהווים מקור מצוין לוויטמינים ולמינרלים (וביניהם ויטמין E ומגנזיום). כמות הסיבים בשקדים היא הגבוהה ביותר מבין כל הפיצוחים. מומלץ לצרוך ביום כחופן שקדים (כ-30גרם) מכיל כ-6 גרם חלבון, כ-6 גרם פחמימות, 3.5 גרם סיבים תזונתיים, ויטמין E ו 20% מההמלצה היומית של מגנזיום. ניתן לשלב שקדים במהלך היום, כחלק מארוחה או בין הארוחות.

  1שקד-12-1

נבחרת של ערכים תזונתיים

FEEDBACK

Description

Accessibility Statement